Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les nostres parades de Sant Jordi

Encetem un Sant Jordi amb moltes ganes de sortir al carrer i  veure’ns les cares finalment!

Després d’aquests dos anys de pandèmia, preparem un Sant Jordi amb tota la il·lusió per retrobar-vos presencialment, al carrer, a les llibreries, a l’hospital i a La Casa dels Xuklis, volem deixar enrere l’àmbit telemàtic, reconeixem que ha estat molt util per mantenir el contacte, però no deixa de ser fred i distant. Res com el caliu de la presencialitat i a més, per fi sense mascaretes!

Parades d’AFANOC per Sant Jordi

A Barcelona

  • LA RAMBLA, parada llibres i marxandatge de 9h a 20h
  • AJUNTAMENT, parada Roses pati entrada de 9h a 20h

A Tarragona

  • Parada a la RAMBLA NOVA de 10h a 20h
  • A REUS a  la PLAÇA CASTELL de 10h a 20h

A Lleida

  • ELS ALAMÚS: 22 d’abril, plaça de l’Ajuntament, de 9.30 a 16.30 hores
  • LLEIDA: 22 d’abril, escola Joc de la Bola, de 16.30 a 18 hores
  • PUIGVERD DE LLEIDA: 22 d’abril, a l’escola a partir de les 16.30 hores i 23 d’abril, a la plaça l’Ajuntament d’11 a 13 hores
  • JUNEDA: 23 d’abril, Jornada Solidària, Pista Parc Alegria, a partir de les 18 hores
  • TORREFARRERA: 23 d’abril, plaça de l’Amistat, de 10 a 13 horesTORREBESSES: 23 d’abril, al Casal, d’11.30 a 13.30 hores i de 17 a 19 hores

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES