Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les cases rurals de Lleida es posen la gorra pels infants i adolescents amb càncer

L’AFANOC LLEIDA, la delegació lleidatana de l’Associació de Nens amb Càncer de Catalunya, i la Federació de Cases Rurals a Lleida es posaran aquest estiu la gorra pels infants i adolescents amb càncer en una nova campanya solidària per buscar recursos per mantenir els serveis gratuïts que l’entitat ofereix a les famílies amb fills i filles que tenen aquesta malaltia.

De nou, la iniciativa ha nascut fruit de buscar sinergies, compartir recursos entre entitats i ajudar-nos els uns als altres en uns moments difícils com els que estem vivint actualment. L’objectiu de la campanya solidària és apaivagar els efectes que l’emergència sanitària està generant en l’àmbit econòmic i social, ja que malauradament el càncer infantil no s’ha aturat en aquests mesos i segueix afectant moltes famílies que necessiten recursos per poder fer-hi front. En canvi, la COVID-19 ha obligat a l’AFANOC LLEIDA a cancel·lar o ajornar tots els esdeveniments previstos per aquesta primavera i estiu i que suposen una de les seves principals fonts d’ingressos.

Arran d’aquesta col·laboració per fer un estiu rural solidari amb el càncer infantil, un centenar de cases rurals de tota la província de Lleida es posaran la gorra de l’AFANOC durant l’estiu i la regalaran a clientes seguint diferents fórmules. A hores d’ara, ja s’hi han distribuït més de 2.200 gorres per tots aquests allotjaments lleidatanes. L’objectiu és sensibilitzar sobre el càncer infantil i ajudar l’AFANOC a obtenir recursos.

Alhora, també es vol promoure la solidaritat i mostrar la implicació de la Federació de Cases Rurals a Lleida en aquesta causa tot i la crisi que estem vivint.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES