L’AFANOC LLEIDA, la delegació lleidatana de l’Associació de Nens amb Càncer de Catalunya, i la Federació de Cases Rurals a Lleida es posaran aquest estiu la gorra pels infants i adolescents amb càncer en una nova campanya solidària per buscar recursos per mantenir els serveis gratuïts que l’entitat ofereix a les famílies amb fills i filles que tenen aquesta malaltia.

De nou, la iniciativa ha nascut fruit de buscar sinergies, compartir recursos entre entitats i ajudar-nos els uns als altres en uns moments difícils com els que estem vivint actualment. L’objectiu de la campanya solidària és apaivagar els efectes que l’emergència sanitària està generant en l’àmbit econòmic i social, ja que malauradament el càncer infantil no s’ha aturat en aquests mesos i segueix afectant moltes famílies que necessiten recursos per poder fer-hi front. En canvi, la COVID-19 ha obligat a l’AFANOC LLEIDA a cancel·lar o ajornar tots els esdeveniments previstos per aquesta primavera i estiu i que suposen una de les seves principals fonts d’ingressos.

Arran d’aquesta col·laboració per fer un estiu rural solidari amb el càncer infantil, un centenar de cases rurals de tota la província de Lleida es posaran la gorra de l’AFANOC durant l’estiu i la regalaran a clientes seguint diferents fórmules. A hores d’ara, ja s’hi han distribuït més de 2.200 gorres per tots aquests allotjaments lleidatanes. L’objectiu és sensibilitzar sobre el càncer infantil i ajudar l’AFANOC a obtenir recursos.

Alhora, també es vol promoure la solidaritat i mostrar la implicació de la Federació de Cases Rurals a Lleida en aquesta causa tot i la crisi que estem vivint.