Una visita esperada

Finalment, el passat divendres 24 de gener, vam tenir la sort de rebre la visita a La Casa dels Xuklis de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau,  que va venir acompanyada de la Comissionada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa i la Maria Luisa D’addabbo i la Núria Carmona conselleres del districte.⠀

La visita ha durat quasi dues hores i ha estat guiada per la Rosa Casals, gerent de l’AFANOC, que els hi ha mostrat les instal·lacions i els hi ha fet palès que el projecte és únic en l’àmbit europeu i molt necessari en una ciutat com Barcelona.

Colau ha quedat visiblement impressionada i ens ha dedicat aquestes paraules tan boniques:

“Moltes gràcies, Casa dels Xuklis, per cuidar el que més estimem: els nostres nens i nenes. I gràcies també per ser el nostre exemple: volem que tota Barcelona sigui com vosaltres. Una ciutat acollidora, que cuida, que posa les persones al centre. Una ciutat que combat la indiferència, que no vol deixar ningú enrere. Una ciutat que estima la vida. És un orgull tenir a la ciutat una casa i una comunitat com la vostra, que dóna llum i esperança no només als infants i a les famílies que més us necessiten, sinó al món sencer.

Gràcies de tot cor, en nom de la ciutat de Barcelona. Ada Colau.”