Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, coneix els Xuklis

Una visita esperada

Finalment, el passat divendres 24 de gener, vam tenir la sort de rebre la visita a La Casa dels Xuklis de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau,  que va venir acompanyada de la Comissionada de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa i la Maria Luisa D’addabbo i la Núria Carmona conselleres del districte.⠀

La visita ha durat quasi dues hores i ha estat guiada per la Rosa Casals, gerent de l’AFANOC, que els hi ha mostrat les instal·lacions i els hi ha fet palès que el projecte és únic en l’àmbit europeu i molt necessari en una ciutat com Barcelona.

Colau ha quedat visiblement impressionada i ens ha dedicat aquestes paraules tan boniques:

“Moltes gràcies, Casa dels Xuklis, per cuidar el que més estimem: els nostres nens i nenes. I gràcies també per ser el nostre exemple: volem que tota Barcelona sigui com vosaltres. Una ciutat acollidora, que cuida, que posa les persones al centre. Una ciutat que combat la indiferència, que no vol deixar ningú enrere. Una ciutat que estima la vida. És un orgull tenir a la ciutat una casa i una comunitat com la vostra, que dóna llum i esperança no només als infants i a les famílies que més us necessiten, sinó al món sencer.

Gràcies de tot cor, en nom de la ciutat de Barcelona. Ada Colau.”

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES