Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC rep una ajuda de la Fundación Inocente Inocente

La Fundación Inocente Inocente va fer entrega el passat dia 5 d’abril de la recaptació de la gala del 2021.

La Fundación Inocente Inocente  ha donat els ajuts dirigits a programes assistencials per entitats que treballen contra el càncer infantil a Espanya.

AFANOC ha rebut una ajuda per finançar l’atenció psicosocial que realitza amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies tant als hospitals, a la Casa dels Xuklis com a la seu de Barcelona.

Des de l’AFANOC agraïm aquest recolzament.

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES