Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

L’AFANOC present a la inauguració del “SJD Pediatric Cancer Center”

El centre espera tractar 400 casos de debut a l’any

L’AFANOC va estar present a la inauguració del  SJD Pediatric Cancer Center,  primer centre d’oncologia pediàtrica d’Espanya i un dels principals d’Europa, tractarà uns 400 casos de debut a l’any  i començarà a funcionar al final de juny.

A la imatge, d’esquerra a dreta: la Sra. Montserrat Florensa, vicepresidenta de l’AFANOC;  el Molt Honorable Sr. Lluís Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya;  el Sr. Narcís Serrats, gerent d’AFANOC; l’exconsellera de sanitat i diputada d’ERC, la Sra. Alba Vergés, i la Sra. Núria Carsí, Infermera consultora clínica, professional d’AFANOC.

Des de l’entitat seguirem oferint suport emocional a les famílies que es troben en la situació de tenir un fill o filla amb una malaltia oncohematològica.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES