Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Volta al Segrià

El desafiament va consistir en fer un recorregut de 212 kilòmetres que enllaça tots els pobles del Segrià (un total de 27) en cinc dies. A més d’un repte esportiu, la Volta al Segrià va ser una oportunitat per recaptar fons per l’Associació de Familiars i Amics de Nens amb Càncer (AFANOC).

Marcel Mor, de 19 anys i veí d’Artesa de Lleida, va iniciar el repte el divendres, 26 de juny. L’origen d’aquest desafiament està en la seva passió per córrer, que va voler compartir amb tots aquells que es van sumar en qualsevol de les cinc etapes: la primera, des d’Artesa de Lleida a Maials (36 kilòmetres), passant per Aspa, Alcanó, Torrebesses i Llardecans; la segona, de Maials a Seròs (45 km), per Almatret, la Granja d’Escarp i Massalcoreig; la tercera, de Seròs a Sucs (50 km), per Aitona, Soses, Alcarràs, Gimenells i Pla de la Font; la quarta, de Sucs a Benavent de Segrià (44 km), per Almacelles, Alfarràs, Almenar i La Portella; i la cinquena, el dimarts 30 de juny, de Benavent a Artesa de Lleida (35 km), per Corbins, Vilanova de la Barca, Alcoletge, Els Alamús i Puigverd de Lleida.

Volem agrair a tots i totes les persones compromeses en aquesta iniciativa que han aportat el seu granet de sorra:

ELS AJUNTAMENTS DE BENAVENT DE SEGRIÀ I ARTESA DE LLEIDA, GORETTI MIRÓ PUIG, SISCO MIRÓ PEIRÓ, JORDI CODONY CENTELLES, GERARD PLAZA TEIXIDÓ, NANCY MIRÓ PUIG, DAVID VILA LIARTE, SÍLVIA BERNAT PUEYO, OLGA MIREIA FERRAN, AGUSTÍ, NATÀLIA BADIA BUSQUETS, RAMON FARRÉ, ALBERT SAPERAS GUARCH, JORDI ANDRÉS RAMON, NATÀLIA SAINZ DE LA MAZA, ENRIC FRANCH OLIVARES, MANEL PÉREZ FORTUNY, MARIA TERESA PERICON PIQUÉ, TERESA VIDAL BERTRAN, RAQUEL FARRÉ PRUNERA, JOSEP REGANY PLENS, GERARD CALDERÓ MORERA, ROSA BERGADÀ BERGADÀ, NÈSTOR SERRA DOMÈNECH, ÈRICA ROLDAN MIRÓ, ANNA NUSAS ORTEGA, MARTA LONCÀ SANS, RAMON SERRA BATLLE, CRISTINA ENRICH GRÍFOL.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES