La sisena edició de la gorra a Lleida celebra la seva festa el pròxim 17 de febrer

Lleida es prepara per posar-se la gorra, un any més, de manera massiva, tal com acostuma a fer sempre la seva ciutadania, persones molt implicades que no dubten a donar el seu suport incondicional a les famílies de l’AFANOC. Lleida aconsegueix que la festa de la gorra sigui un dels esdeveniments populars més esperats de l’hivern on tothom posa la seva part perquè surti tot bé.

Enguany serà presentada per Lorena Gómez, una cantant i actriu emergent, i l’Antoni Tolmos, pianista, compositor i conferenciant.

La festa d’enguany centrarà les activitats en els sons, els ritmes i la dansa. Per accedir a la Seu, només caldrà comprar la gorra que es vendrà a tots els accessos del recinte històric al preu de 7 euros. Amb els diners de la venda d’aquestes gorres, l’AFANOC Lleida els destinarà a donar servei a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer i al manteniment de La Casa dels Xuklis, un recurs temporal que acull les famílies que s’han de desplaçar per rebre els tractaments als hospitals de referència de Barcelona.