Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Seu Vella es prepara per rebre un nou “Posa’t la Gorra!” dedicat a la música

La sisena edició de la gorra a Lleida celebra la seva festa el pròxim 17 de febrer

Lleida es prepara per posar-se la gorra, un any més, de manera massiva, tal com acostuma a fer sempre la seva ciutadania, persones molt implicades que no dubten a donar el seu suport incondicional a les famílies de l’AFANOC. Lleida aconsegueix que la festa de la gorra sigui un dels esdeveniments populars més esperats de l’hivern on tothom posa la seva part perquè surti tot bé.

Enguany serà presentada per Lorena Gómez, una cantant i actriu emergent, i l’Antoni Tolmos, pianista, compositor i conferenciant.

La festa d’enguany centrarà les activitats en els sons, els ritmes i la dansa. Per accedir a la Seu, només caldrà comprar la gorra que es vendrà a tots els accessos del recinte històric al preu de 7 euros. Amb els diners de la venda d’aquestes gorres, l’AFANOC Lleida els destinarà a donar servei a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer i al manteniment de La Casa dels Xuklis, un recurs temporal que acull les famílies que s’han de desplaçar per rebre els tractaments als hospitals de referència de Barcelona.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES