La gorra viatja per tot el territori gràcies a la seva gent

El passat dissabte 28 de maig, la Palma de Reus es va convertir en l’escenari de la primera edició del “Posa’t la Gorra!”, organitzada per l’AFANOC Tarragona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i la Federació d’Associacions de Veïns. De les 17 a les 20 h, l’espai es va omplir d’activitats: l’animació dels Gegants de la Colla els Fènix, actuacions dels alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, cantajocs amb la Federació i el Campi, contacontes amb la Senyora Piruleta i petits concerts de la Banda de la Verónica i la Banda de Cornetes i Tambors de Sant Pere Apòstol. I tot plegat, presentat per la polifacètica Paula Fitzz.

A més, la festa també va comptar amb nou tallers per als més petits com construir un cotxe amb material reciclat, dissenyar un Xukli, pintacares, escacs gegants, dibuixos inclusius amb el Col·lectiu H2O i decoració amb sorra i sal, entre d’altres.

Tot i que l’entrada era gratuïta, més de 300 persones es van apropar a gaudir del “Posa’t la Gorra!” i més de 1.000 van comprar la gorra en algun dels punts de venda repartits per la ciutat de Reus. Tota aquesta participació i bona acollida anava destinada a ajudar l’AFANOC a mantenir els serveis que oferim a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.