En Lluís i la Laura són els pares d’en Naüm, una família d’Olot que va viure a La Casa dels Xuklis el temps que va durar el tractament del seu fill. En Lluís és pastisser però a més, tant ell com la Laura, són activistes implicats en causes socials, per les seves conviccións i també per natura. Són aquell tipus de persones convençudes que en aquest món no s’hi pot estar de braços plegats i que cal bellugar-se perquè avanci en la bona direcció.

Per això de seguida van entendre el nostre projecte, el nostre tarannà i s’hi van ficar dempeus iniciant una “dolça creuada” per tal de donar a conèixer la nostra tasca. Més enllà del sincer agraïment que poden sentir les famílies vers l’AFANOC quan acaben el procés, en Lluís i la Laura van saber que seguirien vinculats a l’entitat, no només per l’abans i el després podria suposar la malaltia d’en Naüm, sinó per la seva qualitat humana i el seu esperit activista, que també és el nostre.

Des de la seva pastisseria d’Olot, “CACAU”, han fet torrons, xocolatines i pastissos que ha destinat als Xuklis, ha fet discursos, entrevistes en mitjans de comunicació. Cada any per Pasqua organitzen la “Trencada de la Mona” a la plaça del poble, enguany han construït un Xukli gegant amb més de 115 quilos de Xocolata.

L’acte va ser molt emotiu i des d’aquí els hi volem agrair, no només per la feinada, no només per la seva dedicació als Xuklis, sinó per aquest esperit rebel, aquesta qualitat humana que sens dubte mou muntanyes i fa que aquest món sigui un lloc millor.

Gràcies Naüms!!!