Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La gorra torna als càmpings de Tarragona

Els campings de Tarragona es tornen a posar la gorra!

Un total de 18 allotjaments turístics han comprat prop d’un miler de gorres d’AFANOC de la marca Pepe Jeans per regalar als seus clients durant aquestes vacances d’estiu. Aquest és el segon any consecutiu que l’Associació de Càmpings de Tarragona i Terres de l’Ebre s’implica amb nosaltres. Una iniciativa per imitar! Ens ajudes? Tu també et pots tornar a posar la gorra o fer que se la posin altres!

Truca’ns al 977 228 712  o escriu-nos a tarragona@afanoc.org i t’explicarem com fer-ho!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES