Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Gorra de Lleida brilla amb llum pròpia

Gràcies a les sis mil persones que, una vegada més, no van fallar a la cita. Força Lleida!!!

El passat 17 de febrer, els lleidatans van tornar a mostrar una vegada més  la seva solidaritat amb el càncer infantil omplint la Seu Vella de Lleida en la seva sisena edició de la festa del Posa’t la Gorra! Milers de persones van pujar al Turó i van gaudir d’un matí ple d’activitats i actuacions que va començar amb una cercavila protagonitzada pel ritme incansable d’una batukada, mascotes i personatges musicals.

La Lorena Gómez i l’Antoni Tolmos van exercir de perfectes mestres de cerimònia presentant un escenari protagonitzat per la música, la temàtica a la qual estava dedicada la festa d’enguany. Les veus de la Coral Infantil Shalom, l’alegria del Club Banyetes, la màgia dels sons d’Aquafonia, l’energia de l’Alicia i de Shaqua Famílies en Moviment, la diversió del Gil&Ratataplam i el ritme de la percussió corporal de l’Ignasi Corella van fer vibrar tots els assistents. El moment més especial i emotiu de tots va ser quan cinc adolescents que han viscut en primera persona o molt de prop el càncer infantil van llegir un manifest amb el qual van posar veu a les vivències, les sensacions, les emocions i les reivindicacions que es donen durant el procés que dura la malaltia.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES