Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Fundació Jordi Sierra i Fabra col.labora amb els Xuklis!

Jordi Sierra i Fabra, un dels escriptors més prolífics i reconeguts especialment per la seva obra en el camp de la literatura infantil i juvenil, ha creat una fundació que porta el seu nom i que té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves. La en funcionament des de fa sis anys, té una branca a Colòmbia treballant molt activament en el sector de l’educació, ja que actualment, són més de 400.000 nens i nenes que s’han beneficiat de classes i tallers. Ara la fundació ha volgut col.laborar amb els nens i nenes que estan malats de càncer amb una important donació de llibres per la Casa dels Xuklis, aquesta donació va acompanyada d’una aportació econòmica per la creació de la biblioteca de la casa. Totes les col·laboracions que s’han fet fins ara a Casa dels Xuklis són importants, ja que és una bona manera de que la societat en general demostri als infants i adolescents que estan malalts de càncer i a les seves famílies, que no estan sols.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES