Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Fundació Éric Abidal i la Fundació FCB visiten la casa dels Xuklis

Éric Abidal, president de la Fundació Éric Abidal, i Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació FC Barcelona, han visitat aquest dimecres a la tarda la Casa dels Xuklis de Barcelona, un espai de residència per a famílies de nens i nenes amb càncer, gestionat per l’AFANOC, l’Associació de Nens amb Càncer. Abidal i Cardoner han estat rebuts per Josep Pla, president de l’AFANOC, que els ha acompanyat a visitar les instal·lacions del centre. Abidal i Cardoner, en nom de les fundacions que representen, els han regalat diversos obsequis de marxandatge del FC Barcelona, com a avançament a les festes de Nadal. Aquesta activitat s’emmarca dins de l’aliança establerta entre la Fundació FC Barcelona i la Fundació Éric Abidal, que uneix ambdues entitats en la lluita contra el càncer infantil, tant des d’un vessant de divulgació dels valors associats a aquesta lluita com des del vessant científic. Les dues fundacions estan fermament compromeses a impulsar activitats com la d’aquest dimecres, que ajuden a millorar la qualitat de vida i el benestar emocional dels infants que passen per un procés oncològic. DECLARACIONS DE JORDI CARDONER “S’ha demostrat un cop més que el Barça aporta il·lusió. Marxem de la Casa dels Xuklis amb una satisfacció enorme, veient el que significa la nostra visita per a aquests infants i les seves famílies. Amb accions com aquesta, impulsada per la nostra fundació, queda palès que el Barça és ‘més que un Club’. DECLARACIONS D’ÉRIC ABIDAL “Hem aconseguit que, al menys per una estona, aquests infants s’oblidin de la seva malaltia i gaudeixin d’aquest moment. És una patologia molt dura i el dia a dia és molt complicat, no només per als infants sinó també per a les seves famílies.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES