L’esport, la diversió en família i la solidaritat s’uneixen per celebrar la desena Fun Run

El passat diumenge 19 de juny, PortAventura es va omplir de d’esport i solidaritat per celebrar la desena edició de la Fun Run. La cursa, organitzada per la Fundació PortAventura, va comptar amb la participació de més de 1.000 corredors i corredores, els quals van fer el circuit de 5 i 10 quilòmetres que passava per diversos punts mítics del parc, com el Shambala, el Dragon Khan, l’Hurakan Condor o el Red Force de Ferrari Land.

Els més petits també van col·laborar amb la iniciativa sumant-se a les carreres infantils acompanyats pel Tricky i l’Abby Cadabby. Per altra banda, la jornada també va estar amenitzada per sessions de zumba, un vermut electrònic amb DJ Abadia i un sorteig.

Tota aquesta participació i bon acollida va permetre recaptar un total de 10.250 euros, els quals es van repartir a dues associacions: a l’AFANOC i a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Aquestes iniciatives, ajuden a l’AFANOC a mantenir la qualitat dels serveis que ofereix a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.