Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La delegació d’AFANOC a Lleida està de celebració

Un nou reconeixement pel voluntariat lleidatà que fa possible el Posa’t la gorra!

A l’AFANOC LLEIDA estem de celebració! El passat 9 de desembre la delegació d’AFANOC a Lleida va rebre el Premi Lluís Martí al Valor Social en la categoria local per la campanya del Posa’t la Gorra! Aquest reconeixement, impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social i patrocinat per Arç Cooperativa, reconeix com a millor projecte el valor i la importància que té el voluntariat dins de la campanya lleidatana del Posa’t la Gorra i el que això suposa com a contribució a la construcció de comunitats socialment responsables.
Va ser la presidenta de l’AFANOC, Maite Montañés, l’encarregada de recollir el premi al Teatre de L’Escorxador de Lleida durant la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES