“Desig de Nocturna” celebra la seva onzena edició amb 2500 participants

L’Ajuntament de l’Hospitalet es torna a implicar amb l’AFANOC triant-nos com a entitat beneficiària de la cursa nocturna, “Desig de Nocturna”, que enguany va agrupar a 2500 participants que amb les seves inscripcions van fer possible la xifra de 5132 €.

L’import es destinarà de manera íntegre a la tasca de mantenir la qualitat en els serveis que des de l’AFANOC s’ofereixen de manera gratuïta a les famílies dels nens i nenes afectats amb la malaltia del càncer.

Serveis que oferim des dels hospitals, La Casa dels Xuklis, i les delegacions de Lleida, Barcelona i Tarragona.

Volem agrair molt especialment a: Tàndem Projects, per la seva organització excel·lent. Als col·laboradors que ajuden a fer-ho possible. Als voluntaris voluntàries, valor absolut de la cursa, ja que sense ells i elles, no es podria dur a terme. I és que les persones que donen el seu temps lliure, donen el més preuat.

Aquest gest ens anima a continuar la nostra tasca, comptant amb el suport d’entitats i persones que ens ajuden tan econòmica com moralment a continuar treballant per aconseguir la sensibilització de la societat envers la situació del càncer infantil.

Un cop més, moltes gràcies a tots els que heu participat perquè aquesta donació fos possible!