El gremi de pastissers de Lleida s’implica amb el càncer infantil

En moments difícils com els que estem vivint a causa de l’emergència sanitària de la COVID-19, cal buscar sinergies, compartir recursos i ajudar-nos els uns als altres. Amb aquest esperit AFANOC Lleida ha tancat un acord amb el Gremi de Pastisseria de Lleida per fer un Sant Joan pel càncer infantil.

 

Més d’una vintena de pastisseries repartides per tota la província de Lleida regalaran als seus clients una gorra de diferents campanyes del Posa’t la Gorra!,  quan comprin la coca de Sant Joan (a partir de 25 euros).

L’objectiu és sensibilitzar sobre el càncer infantil i ajudar l’entitat a obtenir recursos per poder seguir mantenint la gratuïtat dels serveis que ofereix a les famílies amb infants i adolescents que tenen aquesta malaltia.

Alhora, també es vol promoure la celebració d’una revetlla més solidària que mai i mostrar la implicació del gremi lleidatà en aquesta causa tot i la crisi que estem vivint.
A més a més, les pastisseries també tindran a la venda les gorres a un preu de 3 euros per tots aquells clients que hi vulguin col·laborar de forma individual.

“En la situació actual hem apostat per unir-nos i potenciar el comerç de proximitat amb la solidaritat, fent que aquest any, gràcies al Gremi de Pastissers de Lleida, celebrem un Sant Joan solidari”, ha explicat Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC. “Hem volgut col·laborar perquè creiem que podem trobar una bona sinergia”, ha assegurat Jordi Tarragó, president del Gremi de Pastisseria de Lleida. L’acte de presentació s’ha fet a la delegació de l’AFANOC LLEIDA i també han participat Quim Ribes, vicepresident del Gremi, i Xavier Sendra, secretari.

Una dolça col·laboració que ben segur donarà fruits en el futur!

Són els petits gestos que aconsegueixen grans coses!

Sant Joan Afanoc Lleida