Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La Città Infinita

La città infinita és una performance participativa. Un treball en equip, un gran joc de construcció i cooperació per crear i recrear espais urbans, utilitzant exclusivament residus industrials, principalment de fusta. La città infinita arriba al barri de Montbau gràcies a les gestions que s’han fet des de La Casa dels Xuklis amb l’intenció de fer un petit agraïment al barri per la seva implicació i ajuda constant. Idea i realització: Roberta Genovai Mao Fusina Dissabte,10 de desembre, a l’Institut Narcís Monturiol Torn matí: 10.30 h i 12.30 h – torn tarda: 17 h Edat: nens a partir de 4 anys. Aforament limitat,

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES