Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

La 2a Travessa Solidària Montblanc Móra recapta més de 9.300 euros

Per segon any consecutiu, la Travessa Solidària #MontblancMóra ha tornat a unir esport i solidaritat

Amb l’objectiu de recaptar fons per a l’AFANOC Tarragona, el passat dissabte 19 de febrer, el Joan Roig, l’impulsor de la iniciativa, va recórrer gairebé 100 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu en 12 hores per tots els infants i adolescents amb càncer.

Un repte que va compartir amb altres corredors i corredores i ciclistes, els quals es van anar sumant per trams.

El moment més àlgid i emocionant de la travessa va ser l’arribada del Joan a la meta, ja que culminava una campanya de recaptació de cinc mesos que ha aconseguit sumar un total de 9.359,55 euros per a l’AFANOC.

Un gran èxit que ha estat possible gràcies a la il·lusió, esforç i empenta del Joan i a la multitudinària participació de persones, entitats, empreses, centres educatius, institucions i mitjans de comunicació. Tots plegats, s’han bolcat amb la iniciativa per fer possible aquesta donació que ens ajudarà a mantenir la gratuïtat dels serveis que oferim a les famílies.

Des de l’AFANOC, estem infinitament agraïts per aquesta gran mostra de suport i implicació!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES