Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Junts, sempre més lluny

L’AFANOC membre actiu de la FCVS

Divendres vàrem estar a l’Assemblea Local i l’Assemblea General de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) on es va valorar l’activitat de la Federació i les entitats membres.

Per unanimitat es va aprovar que l’Albert Francolí segueixi sent durant els propers anys, el Coordinador Territorial de Barcelona.

Donant costat a la seva candidatura i a la Federació, l’AFANOC s’ha sumat a l’equip de coordinació amb la incorporació de María Sanmartí, coordinadora del Voluntariat Domiciliari de l’AFANOC i responsable de l’Àrea d’Activitats a La casa dels Xuklis.

Un nou rol que, des de l’entitat, s’empren amb amb il·lusió i les ganes de fomentar la cohesió per seguir seguir donant valor al voluntariat!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES