Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Jornada Solidària “Posa’t la gorra!” al Parc del Tibidabo

Gorres i molta solidaritat al tibidabo

El passat 19 de setembre es va dur a terme la 1a jornada solidària del “Posa’t la gorra!” on més de 2.000 persones van lluir la gorra de l’AFANOC al Parc del Tibidabo, tot un èxit!.

L’AFANOC vam ser-hi presents amb una carpa on vam poder explicar en primera persona la nostra tasca i vam poder distribuir les gorres a tot al públic assistent.

Gràcies per fer-ho possible!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES