Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Ja tenim la rosa del Sant Jordi, teva si la vols

Elaborada amb cura i molt d’amor, per les hàbils mans de les nostres voluntàries

No sabràs si és una rosa de veritat, fins i tot en sentiràs l’olor, no l’hauràs de regar mai i et durarà per sempre més.

I és que el grau de perfecció que ha assolit el treball de papiroflèxia de les nostres voluntàries sobrepassa el simple art manual.

Amb la seva compra, ens ajudes a tirar endavant projectes com els tallers i activitats que portem a terme amb els infants i adolescents amb càncer que s’allotgen a La casa dels Xuklis

Ets empresa?, particular? La vols regalar? Contacta’ns i te’m fem arribar tantes com vulguis!

Regala la rosa d’AFANOC, 6€ de solidaritat i complicitat!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES