Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Ja tenim la Memòria AFANOC 2021

Us presentem la Memòria d’Activitats 2021

Un any que encara ha estat marcat per la pandèmia de la COVID, però malgrat que això hagi condicionat la manera d’acompanyar els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, les nostres professionals han pogut ajustar-se sota la premissa de mantenir l’atenció psicosocial i, en la majoria de casos, intensificar-la estant al seu costat, en la distància.

Fer front a la realitat del càncer infantil mai ha estat fàcil, i en temps de pandèmia menys encara, però això ens ha fet treure el millor de cadascun/una de nosaltres, ara com ara podem fer un balanç més que positiu de com estem superant aquests moments tan vulnerables i que esperem deixar enrere en aquest 2022.

LLEGIU- NOS

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES