Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Illa Fantasia es mulla pel càncer infantil

El parc aquàtic regalarà una gorra de l’AFANOC amb l’entrada els dies 27 i 28 de juny

Les entrades per aquest cap de setmana es podran adquirir al preu de 12€ de manera anticipada i la gorra es podrà recollir a taquilla.

Compreu AQUÍ les entrades

A més a més, el parc farà un 25% de descompte a tots els associats de l’entitat que durarà tota la temporada d’estiu , es podrà comprar l’entrada per a qualsevol dia través d’aquest enllaç. 

Els socis o sòcies que vulguin adquirir l’entrada amb descompte a les taquilles del parc, hauran d’ identificar-se amb el carnet de soci/a.

Us ve de gust una remullada? Doncs no us perdeu aquesta oportunitat!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES