Ens tornem a posar la gorra per ser iguals als ulls dels infants amb càncer

Encetem la 17à edició de Tarragona amb energía i ganes! Dediquem la festa d’enguany a les emocions i als colors que aquestes ens evoquen.

I és que les emocions son incontrolables, sorgeixen de sobte, i pum! ens envaeixen, ens ocupen tot el cos, ens trasbalsen i ens descontrolen.

Quan som petits, utilitzar els colors ens ajuda a endreçar les emocions, a conèixer-les.

El periodista Roger Escapa feia aquesta reflexió abans d’entrevistar a Neil Harbisson, un home que pateix una malaltia que no li deixa veure els colors: “Quan som grans, utilitzem els colors més del que ens pensem ja que ens donen molta informació: Novel·la negra, premsa rosa, febre groga, catifa vermella, príncep blau… quan ens rendim trèiem la bandera blanca, quan estem de dol anem de negre, ens posem vermells quan sentim vergonya, tirem endavant quan ens donen llum verda i la línia vermella és aquella que no podem traspassar” (escolteu-la aquí)

Quan parlem d’emocions, cadascú té el seu propi color, però sigui com sigui, quan les sentim arribar cal deixar que facin, que entrin i que surtin perquè totes elles porten un missatge amagat que ens ajudarà a descobrir coses sobre nosaltres mateixos.

L’alegria, la ràbia, la tristesa, la calma, la por, són emocions que expressen estats d’ànim que aparentment ens poden semblar bons o dolents, però totes, absolutament totes les emocions són necessàries i ens ajuden a passar i superar  les diverses situacions de la vida.

Ens agrada emocionar-nos, vine el 8 de juny a PortAventura i emociona’t amb nosaltres!