Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Elvis pel càncer infantil

Divendres 12 de gener a la sala Luz de Gas de Barcelona

Club Elvis és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1991 amb l’objectiu de mantenir i difondre el llegat musical d’Elvis.

El gener de 2016, coincidint amb el 81 aniversari del naixement d’Elvis, varen organitzar el primer concert especial a la mateixa sala, amb la participació de diversos artistes convidats. L’experiència va ser tan positiva, que varen decidir donar-li continuïtat. Elvis era una persona molt generosa i solidària i al llarg de a seva carrera es va implicar amb diverses entitats benèfiques.

Si Elvis hagués conegut als Xuklis, no hauria dubtat en dedicar-los un concert, per això els seus amics i seguidors us esperen aquest divendres, no us ho perdeu!, el cartell és de luxe!

Compra aquí la teva entrada!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES