L’exjugador i actual director esportiu del Barça va visitar per tercer any consecutiu La Casa dels Xuklis, deixant el regal més valuós per a les famílies, un somriure enganxat al rostre dels infants

Que a l’Eric li agrada la canalla és un fet més que comprovat, ja que és pare de cinc criatures. Per això quan va visitar per primera vegada els Xuklis va saber que hi tornaria tantes vegades com pogués “veure un somriure a la cara d’aquests infants i les seves famílies no te preu i ho diu amb tot el cor a la mà, se li nota, s’emociona i quan marxa es pregunta que per què no ve més sovint.

Va arribar acompanyat de la seva filla gran al voltant de les 17 h, davant l’expectació de tothom. Va jugar, va fer el taller dels desitjos on va repartir unes targetes per tal que tothom escrivís el seu desig i ell mateix les va penjar a l’arbre de Nadal. Després va arribar l’hora de fer entrega dels regals, personalitzats a tots i cada un dels nens i nenes que estan a la casa, va fer broma amb tothom, creant complicitats amb els pares i mares que van poder conversar amb ell força estona. Finalment vam fer plegats una volta per les instal·lacions i es va interessar pels nous projectes de l’AFANOC.

Gràcies Eric per la teva implicació, gràcies per portar tants somriures a sota el braç!

Fins aviat!!