Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Xuklis viuen una tarda amb l’Eric Abidal

L’exjugador i actual director esportiu del Barça va visitar per tercer any consecutiu La Casa dels Xuklis, deixant el regal més valuós per a les famílies, un somriure enganxat al rostre dels infants

Que a l’Eric li agrada la canalla és un fet més que comprovat, ja que és pare de cinc criatures. Per això quan va visitar per primera vegada els Xuklis va saber que hi tornaria tantes vegades com pogués “veure un somriure a la cara d’aquests infants i les seves famílies no te preu i ho diu amb tot el cor a la mà, se li nota, s’emociona i quan marxa es pregunta que per què no ve més sovint.

Va arribar acompanyat de la seva filla gran al voltant de les 17 h, davant l’expectació de tothom. Va jugar, va fer el taller dels desitjos on va repartir unes targetes per tal que tothom escrivís el seu desig i ell mateix les va penjar a l’arbre de Nadal. Després va arribar l’hora de fer entrega dels regals, personalitzats a tots i cada un dels nens i nenes que estan a la casa, va fer broma amb tothom, creant complicitats amb els pares i mares que van poder conversar amb ell força estona. Finalment vam fer plegats una volta per les instal·lacions i es va interessar pels nous projectes de l’AFANOC.

Gràcies Eric per la teva implicació, gràcies per portar tants somriures a sota el braç!

Fins aviat!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES