Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Xuklis reclamen protagonisme a través de la música

Vine a conèixer els Xuklis a la sala Apol·lo el dia dels Sants Innocents!

Qui ho havia de dir! Uns éssers tant tímids, tan petits, que sempre s’amaguen, o bé darrere les portes o a sota els llits dels hospitals, sempre treballant, uns personatges que només viuen per realitzar la seva tasca, “xuclar els mals rotllos del càncer infantil”. Doncs resulta que aquests petits tenen una vena musical que no hi ha qui els aturi. La música, diuen, els inspira i motiva, més que cap de les altres arts, ja pot ser, blues, pop, rock, reggae, salsa, clàssica o el que vulgueu i veureu com se’ls hi dibuixa un somriure d’orella a orella i es posen a ballar com a bojos. Per això l’AFANOC no ha tingut més remei que organitzar festivals per donar-los un espai d’esbarjo. Tot va començar amb l’Associació de Veins de Montbau, que per tal de donar-los la benvinguda allà el 2011, els hi va muntar “el Xukli-Blues Festival”, i aquell va ser el primer d’una sèrie que esdevindrien com “Xukli Festival” i “Rock pels Xuklis“. Ara també volen sortir del barri per anar al paral·lel!!, com que ja es veuen famosos, doncs ja no hi ha qui els aturi!

Les entrades!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES