Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Xuklis es vesteixen de gala!

Una vegada havia de ser, tant enfeinats com van els Xuklis!

Sempre arremangats, amb els davantals, els monos de feina, atrafegats amunt i avall…
Un dia els hi tocava posar-se guapos per un esdeveniment especial.
I aquest esdeveniment ha arribat de la mà d’una fada padrina que es diu Charo Tris .
Ella va aparèixer, així en un tris!, i es va posar a cantar cançons per la casa als nens i nenes, a parlar-los de música i a fer-los viatjar a través de les melodies i els sons…
I els Xuklis es varen enamorar d’ella i ella d’ells.
Per celebrar-ho varen decidir que farien un sopar en un indret de conte, vestits de gala i que ella cantaria amb la seva veu dolça per tothom qui vulgues venir.
Per això des d’ AFANOC i La Casa dels Xuklis et convidem a venir a aquest sopar solidari que se celebrarà el proper 17 de juny a la Finca Mas Solers.
La vetllada inclou un aperitiu amb castellers, un sopar amb maridatge de vins i un concert d’aquesta fantàstica soprano.
Com que volem que vingui molta gent hem pensat en un preu assequible per a tots.
Podeu adquirir el vostre tiquet online al preu de 49€
Podeu venir guapos, nosaltres ens hi posarem!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES