Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Xuklis amplien la seva cuina

Més capacitat i espai per cobrir les necessitats de les famílies allotjades

Ara fa més de 10  anys que a la Casa dels Xuklis hi va entrar la primera família. Durant aquests anys ha estat a ple rendiment i s’hi han realitzat més de 1000 acollides de famílies. L’ús de la cuina actual de 22.5 m2  no té l’ús esperat pel qual va ser dissenyat, ja que queda desbordada en molts moments pel gran volum de famílies usuàries del servei.

Durant aquest temps hem estat valorant conjuntament amb les famílies les mancances  i possibilitats de la cuina. Per això hem engegat el projecte d’ampliació de la cuina de la Casa dels Xuklis amb l’objectiu de donar resposta a totes les necessitats de les famílies i afavorir la seva qualitat de vida en la seva estança, que pot durar molts mesos.

El cost total és de 78.000€ que sufragarem gràcies a la complicitat d’empreses i particulars.

Vols ser-ne espònsor? t’agradaria posar el teu granet d’arròs a la cuina dels Xuklis?

Truca’ns al 932377979 o escriu-nos a comunicacio@afanoc.org , et direm quins ingredients ens falten! 😉

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES