Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Mercats de l’Hospitalet es tornen a posar la gorra!

El pròxim dissabte 14 de maig de 10 h a 14 h

Gràcies a la implicació de mercats i el voluntariat de l’AFANOC, la gorra es podrà adquirir als següents mercats:

? @mercatdelcentrelh
? @mercat1bellvitge
? CAN SERRA
? @merca2bellvitge
? @mercattorrentgornal
? @mercat_laflorida
? @mercatsantaeulaliaexterior i interior
?@mercatdecollblanc

La gorra protagonista és la que va fer l’artista MARI ITO per commemorar els 10 anys de La Casa dels Xuklis, una edició especial i limitada que podreu adquirir encara per 8 € en aquest únic dia! Els fons recaptats es dedicaran al manteniment de la casa i als projectes d’atenció psicosocial integral per a les famílies.

No deixeu de posar-vos la gorra!, amb ella ens ajudeu a pintar futurs!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES