Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Implicats de Tarragona, activitats que ens fan suport

Gira Solidaria Tribut a Maná

Desprès d’una exitosa gira “AMAR ES COMPARTIR SHOW”, que va recorrer les principals poblacions espanyoles durant els anys 2016-2018, la banda presenta el seu nou show: ENERGIA POSITIVA TOUR 2019, un viatje a la positivitat i la màgia dels grans èxits de Maná, amb una posta en escena única a Europa i que ja és una reconeguda senya d’identitat de la banda tribut que va enamorar a Maná a europa.

Aquesta gira, s’inicia a Tarragona el proxim 30 de març, a la sala Zero de Tarragona i te un marcat caràcter solidari, ja que la banda tribut a Maná donarà un euro de cada entrada venuda a  l’AFANOC Tarragona, en el seu concert a al ciutat.

 

Matinal Motard Solidaria a Montroig del Camp

El pròxim 7 d’abril arriba a la primera edició de la matinal motard a Mont-roig del camp  organitzada pel MotoClub Mont-Roig, on podrem gaudir d’un matí solidari amb música en viu a càrrec de Death or Glori i Cover Nats, sortejos, una paradeta de marxandatge d’AFANOC, a més d’un esmorzar popular amb llonganissa a la brasa i una exposició de motos clàssiques.

 

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES