Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Implicats de Lleida, activitats que ens fan suport

Berenar Solidari

Juneda celebrarà el proper dissabte 6 d’abril un berenar solidari amb AFANOC. Comptarà amb animació infantil amb els grups La Cremallera i Kapritxo, zona infantil, activitats per als més grans i un sorteig. Serà a partir de les 5 de la tarda al Parc U d’Octubre.

Desfilada Solidaria

El 23 de març Lleida celebrarà la segona edició de la Xuklifilada, la desfilada solidària amb AFANOC. Serà en aquesta ocasió al Centre Cívic de Balàfia a partir de les 19 hores i també hi haurà un sorteig solidari i venda de marxandatge.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES