L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre s’implica amb els infants i joves amb càncer

L’emergència sanitària causada per la COVID-19 ens ha obligat a impulsar noves accions i buscar sinergies amb agents del territori, ja que malauradament el càncer infantil no s’atura. Amb l’objectiu de seguir al costat dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies i mantenir la gratuïtat dels serveis que oferim, l’AFANOC Tarragona hem tancat un acord amb l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Diversos càmpings que formen l’associació, tots ells repartits per la província tarragonina, han decidit bolcar-se amb l’AFANOC i impulsar “Els càmpings es posen la gorra”. Una campanya que es durà a terme el 4 i 5 de juliol i on es regalaran gorres de les anteriors edicions de la festa Posa’t la Gorra! als clients que s’allotgin a les seves instal·lacions durant aquell cap de setmana.

 

La voluntat de l’Associació de Càmpings de Tarragona, que també s’ha vist afectada per la pandèmia i està treballant contínuament per garantir que les estades siguin perfectes i segures, és ajudar a l’AFANOC a recaptar fons per mantenir les activitats i projectes d’atenció psicosocial , així com el manteniment de la Casa dels Xuklis.

Una iniciativa que demostra la implicació de l’Associació i dels diferents càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb la nostra entitat, i que durant dos dies omplirà de colors i solidaritat cada racó de les seves instal·lacions.

Des de l’AFANOC agraïm el suport i la implicació en aquests temps de dificultats per a molts, però alhora també celebrem l’empatia i l’esperit solidari que sorgeix davant les adversitats!

Entre tots i totes ens en sortirem!