Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Xuklis viuen una nit màgica i impermeable!

Ni la pluja, ni els trons, van impedir un nou èxit de RockPelsXuklis

Queda clar que la gent de Montbau es mulla pels Xuklis amb un entusiasme que traspassa fronteres! Cada any augmenten les col·laboracions i suports!

Suports i escalf de persones compromeses i implicades amb el nostre projecte i que ens animeu a continuar fent la nostra tasca d’acompanyament a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer. L’ajut econòmic és sens dubte molt important, ja que tots els serveis i allotjament que oferim a les famílies és gratuït, però volem destacar que, sense el vostre entusiasme i compromís, no seria possible portar-ho a terme, i aquest és l’esperit que es contagia i que ens empeny a treballar amb més força encara.

Mil gràcies a:

A tots els artistes que ho heu donat tot dalt de l’escenari: Monturiol’s Band, Tarraco Surfers, El Niño de la Hipoteca, Don Vito Rock Band i DJ Dani HCXHC.

Al CIFO de l’Hospitalet per enregistrar el festival.

A BCN 360º i als seus tècnics, a SETUP Backline i a l’Ajuntament de Barcelona Districte d’Horta-Guinardó per la vostra feina i voler estar un any més amb nosaltres. Necessaris!!

Molt especialment a Gros Mercat per bolcar-se en l’esdeveniment un any mes i ja van 3 anys consecutius. Gràcies a ells tenim la beguda i el menjar del RockpelsXuklis.

A La Rulot per muntar un any més l’escenari Pep Pla, magnífic.

A Caprabo, Forners i Pastissers Puig (Montbau), pel pa de frànkfurt i el panet de pa, el pa d’hamburguesa i Consum, per l’aigua i sucs de diferents sabors.

Estrella Damm, Mensajeros Crono i David Tallada (Montbau) per la logística, per tenir una barra magnifica, perquè tot el genero hagi arribat a lloc i per poder tenir-ho fred, a prop i a punt.

A Restaurant Ginesta i Pastisseria Arregui, (Montbau) pels còctels tan bons i tant ven preparats i pel càtering tan deliciós que vam preparar per als músics.

A la Obra Social “la Caixa” i a la Diputació de Barcelona per tot el seu suport.

A TMB, Marc Martí, Rock FM i Biblioteques de Barcelona, per ajudar a la difusió de l’esdeveniment.

Time Out, Mondo Sonoro, Ruta 66, Tiempos de Rock & Roll i Barcelona.cat per mantenir-nos actiu a les xarxes

A Camisetasparaeventos per les Dessuadores i les samarretes tan xules .

A l’empresa de seguretat Barna Porters per haver vetllat pel bon ambient de la nit.

A la Raquel Loscos per ser la gran mestressa de cerimònies, et volem cada any!

I sobretot a tots els veïns i veïnes de Montbau, JAM (Joventuts Alternatives de Montbau), Colla de Diables de Montbau i l’Associació de Veïns i Veïnes de Montbau que vàreu donar el vostre temps i esforç organitzant de manera impecable tot el Festival. Imprescindibles!!

El nostre agraïment també per al públic assistent, persones que no ens falleu i sou puntuals a la cita, any rere any, plogui o nevi.

Els 8.700€ recaptats contribuiran a mantenir els serveis i la gratuïtat que l’AFANOC ofereix des de La Casa dels Xuklis; des dels hospitals; i des de les delegacions de Lleida i Tarragona, a les famílies amb els seus fills o filles malalts de càncer.

Gràcies a tothom i fins l’any que ve!!!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES