Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Xuklis-Festival recauda más de 14.000 € !!!

Gracias a la implicación de los vecinos y vecinas que un año más han demostrado su capacidad organizativa.

Gracias a todos los colaboradores que no han dudado en poner su grano de arena para aportar calidad y nivel al evento que mejora año tras año.

Gracias a los voluntarios y voluntarias.

Gracias a los artistas por su enorme talento que no dudan en poner al servicio de una causa como es el cáncer infantil.

Gracias por dedicar este festival a Pep Pla, presidente y alma de AFANOC.

Sabemos que desde allí donde esté, también envía su agradecimiento.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES