Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Sant Jordi Club acollirà un RockPelsXuklis nadalenc!

Els astres nadalencs s’alineen per tal que l’AFANOC pugui oferir una tarda de rock&roll solidari pels Xuklis

La música més canyera tornarà a fer d’altaveu dels joves amb càncer el pròxim diumenge 20 de desembre gràcies a la insistència dels Xuklis i la complicitat de BSM Palau Sant Jordi i l’Ajuntament de Barcelona que els ha oferit la possibilitat de tenir un escenari on poder recaptar fons pel càncer infantil i juvenil, oferint una tarda de bon rotllo, garantint sempre totes les mesures de seguretat i higiene, cosa que també els permetrà xuklar els mals rotllos de la COVID-19.

Els amants del rock britànic i germànic podran gaudir amb les següents bandes tribut:

  • Blakmore’s Rising – Tribut a Ritchie Blackmore
  • Meinstein – Tribut a Rammstein
  • Escorpiones – Tribut a Scorpions

Entrades 12€

Recordem que s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents, com són l’ús obligatori de la mascareta i mantenir la distància de seguretat establerta.

L’aforament serà limitat, i s’haurà de seguir els concerts des del lloc corresponent.

L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic per tothom.

Millor ja no t’ho podem posar! T’esperem!

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES