Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Sant Jordi a l’hospital i La Casa dels Xuklis

Portem el Sant Jordi del carrer a dins l’hospital i La Casa dels Xuklis

Estem preparant un munt d’activitats amb els nostres infants i adolescents, tant els que estan ingressats com els que estan a La casa dels Xuklis

A partir de l’11 fins al 23 d’abril La casa dels Xuklis estarà decorada amb roses i fulles de llibres gràcies al suport del voluntariat i les famílies allotjades. A més, farem diferents propostes de tallers:

  • taller de punts de llibre
  • taller d’històries interactives per als mitjans i els grans + taller de contes per als més petits, dins l’espai per a la primera infància
  • taller de pintura i jocs culturals
  • 23/04 celebracions de Sant Jordi (roses, llibres i música)

Al Servei Oncohematològic pediàtric de Vall Hebron, els nens i les famílies que estan ingressats també participaran de la decoració de l’espai amb l’equip de voluntariat. També faran un taller de roses de goma eva i un taller de punts de llibre fets de collage. El dia 22 es posarà una parada perquè els infants el puguin triar com a regal. També es regalarà una rosa de papiroflèxia feta per les voluntàries i un recull d’històries que han elaborat els adolescents i nens i nenes més grans que han fet junt amb l’equip de contacontes.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES