Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El projecte “Compartim” avança amb bon peu

Primeres estades del grup de Joves de l’AFANOC

El projecte ‘Compartim’, creat ara fa més d’un any i mig perquè adolescents que tenen o han tingut càncer o que han viscut de prop la malaltia en els seus germans puguin compartir experiències, viurà els pròxims dies 31 de maig i 1 i 2 de juny la primera edició de les estades de cap de setmana.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir a aquests joves espais de trobada i oci adaptats a les seves edats, motivacions i necessitats.

Hi participaran joves del grup de Barcelona i de Lleida, que podran compartir convivències a la residència gestionada per l’Associació ASPANOA a Almudévar, que cedeix la casa per aquests dies. Es faran activitats per fomentar la convivència, la cooperació, la cohesió de grup i l’adquisició d’habilitats personals i socials.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES