Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Pot Petit ens fa més grans

Una visita molt esperada i llaminera

Avui els Xuklis han rebut la visita de l’Helena i en Sidharta, els dos membres protagonistes de El Pot Petit. No és la primera vegada que trepitgen la casa, els Xuklis ja els han rebut en altres ocasions i han gaudit de les seves cançons i els seus somriures radiants.

En aquesta ocasió han vingut acompanyats dels representants de Neules Sant Tirs, en Quim, en Miquel, la Núria i en Sergi, en una missió molt especial: fer-nos l’entrega d’un taló fruit de la venda de les delicioses Neules que es van vendre el passat Nadal amb l’objectiu de donar suport als Xuklis i contribuir en el manteniment de la casa.

La dolça comitiva ha fet una volta per les instal·lacions i han quedat astorats de la feina que fan els Xuklis.

Gràcies per la visita, per les Neules, per les cançons, els somriures i el bon rotllo!!

Fins a la propera!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES