Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El “Posa’t la Gorra!” s’estrena als Mercats de l’Hospitalet!

El “Posa’t la Gorra!” s’estrena als Mercats de l’Hospitalet el 12 de juny

Ens alegra que els Mercats de l’Hospitalet s’hagin sumat a la nostra campanya, ja que no ha pogut sortir com habitualment succeeix, a causa de la pandèmia. Seguim doncs amb la nova campanya “Posa’t la Gorra! a l’estiu!”, que gràcies als voluntaris i voluntàries és possible. Des d’aquí un agraïment molt especial al grup de voluntariat que ho fa possible i també a la implicació dels Mercats de l’Hospitalet.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES