Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Posa’t la Gorra! de Lleida reuneix a 4000 persones a la Seu Vella

Èxit d’assitència després de dos anys de pandèmia

Hi havia ganes de celebració i la Seu Vella va tornar a acollir la novena edició de la festa organitzada per la seu de l’AFANOC a Lleida, que un any més ha comptat amb la complicitat del Consorci del Turó de la Seu Vella. Un suport  que ens permet donar a conèixer la realitat d’aquesta malaltia i recaptar fons per a les famílies des de l’espai més emblemàtic de la ciutat.

L’escenari principal, conduït pels cantants Kelly Isaiah i Lidia Alberich, ha comptat amb l’actuació del grup d’animació infantil Els Atrapasomnis.

Els diferents espais de la Seu van tornar a acollir una vintena de tallers per a tota la família i han estrenat dos espais d’exhibicions amb danses tradicionals, aikido, taekwondo, gimnàstica rítmica i màgia. La lectura del Manifest, moment pel qual gira tota la festa, ha estat a càrrec d’un nen que han viscut el càncer en primera persona i una nena amb un germà amb aquesta malaltia. Celebrem tornar a la presencialitat i connectar amb la ciutadania després de dos anys de pandèmia, tot i que aquesta ha comportat una disminució dels ingressos i ha agreujat la situació de l’entitat.

La campanya d’enguany celebra l’aniversari dels primers 10 anys de la Casa dels Xuklis i aquest ha estat el fil conductor de la festa. La Canonja ha acollit una exposició interactiva amb la col·laboració de les escoles que ha permès als visitants conèixer millor aquest recurs temporal que l’AFANOC ofereix a Barcelona a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles amb càncer rebin tractament.

Gràcies a tothom pel suport incondicional!

Visca el Posa’t la gorra!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES