El Posa’t la Gorra! torna amb una gorra més exclusiva que mai de l’artista japonesa Mari Ito per commemorar els 10 anys de La Casa dels Xuklis

Tornem amb tota la força i més ganes que mai, celebrant la primera dècada del nostre recurs més emblemàtic: La Casa dels Xuklis.

I ho fem amb una gorra commemorativa, especial, diferent, que se surt de les marques que han participat fins ara. Es tracta d’un disseny que vol unir la casa amb la gorra a través de la mà de l’artista japonesa resident a Barcelona, Mari Ito.

Una artista que s’implica amb La Casa dels Xuklis la primavera del 2019 quan crea el Mural de Benvinguda, una obra floral situada a l’entrada que rep a les famílies que s’hi han d’allotjar. Una rebuda que vol fer més agradable el primer contacte amb els Xuklis.

Una missatge a les famílies que els diu que el procés de càncer és un camí per on s’hi pot passar si es té el suport i l’acompanyament necessari.

La Mari Ito bassa tota la seva obra en el naixement del desig, flors i plantes exòtiques plenes de color, donen vida a cares somrients que neixen en jardins d’ensomni. Tanmateix, l’origen de la casa sorgeix dels somnis i desitjos d’un grup de pares i mares que van fundar l’AFANOC: que els infants i adolescents amb càncer poguessin tenir un futur.

Amb aquesta campanya volem posar de relleu tota la tasca que es realitza a La Casa dels Xuklis i que compleix la primera dècada amb més de 2.000 acolliments realitzats i que s’ha pogut mantenir gràcies a les campanyes de la gorra.

Enguany, més que mai, omplim de de bons desitjos La casa dels Xuklis