Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El “Posa’t la Gorra!” 2021 dedicat als primers 10 anys de La Casa dels Xuklis

El Posa’t la Gorra! torna amb una gorra més exclusiva que mai de l’artista japonesa Mari Ito per commemorar els 10 anys de La Casa dels Xuklis

Tornem amb tota la força i més ganes que mai, celebrant la primera dècada del nostre recurs més emblemàtic: La Casa dels Xuklis.

I ho fem amb una gorra commemorativa, especial, diferent, que se surt de les marques que han participat fins ara. Es tracta d’un disseny que vol unir la casa amb la gorra a través de la mà de l’artista japonesa resident a Barcelona, Mari Ito.

Una artista que s’implica amb La Casa dels Xuklis la primavera del 2019 quan crea el Mural de Benvinguda, una obra floral situada a l’entrada que rep a les famílies que s’hi han d’allotjar. Una rebuda que vol fer més agradable el primer contacte amb els Xuklis.

Una missatge a les famílies que els diu que el procés de càncer és un camí per on s’hi pot passar si es té el suport i l’acompanyament necessari.

La Mari Ito bassa tota la seva obra en el naixement del desig, flors i plantes exòtiques plenes de color, donen vida a cares somrients que neixen en jardins d’ensomni. Tanmateix, l’origen de la casa sorgeix dels somnis i desitjos d’un grup de pares i mares que van fundar l’AFANOC: que els infants i adolescents amb càncer poguessin tenir un futur.

Amb aquesta campanya volem posar de relleu tota la tasca que es realitza a La Casa dels Xuklis i que compleix la primera dècada amb més de 2.000 acolliments realitzats i que s’ha pogut mantenir gràcies a les campanyes de la gorra.

Enguany, més que mai, omplim de de bons desitjos La casa dels Xuklis

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES