Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Festival STQBLACK dòna visibilitat a l’AFANOC

El festival de música negra de Sant Cugat del Vallès, amb l’AFANOC!

Aquest diumenge 13 de Juny ens trobareu al Festival de música negra de Sant Cugat del Vallès @stqblack ! A partir de les 20h del vespre, al Claustre del Monestir i amb les veus del cor Dona gospel! Tindrem una parada amb el nostre marxandatge!

El St.Q Black és un festival que aposta per la importància i la participació del públic, acostant als carrers propostes amb molt ritme, originalitat i de missatge positiu. Podeu trobar les entrades per l’11, 12 i 13 de juny en el perfil @stqblack

Moltíssimes gràcies a l’organització del festival per donar visibilitat a la tasca de l’AFANOC! És molt important poder continuar oferint els nostres serveis gratuïts als infants i adolescents amb càncer, ja que, malauradament, la malaltia no s’atura.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES