Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El festival Mússol i la Sala Barts posen veu a “RockpelsXuklis”

La segona edició del festival recapta prop de 4000€ per la campanya d’AFANOC “Rock pels Xuklis, música pels joves amb càncer”

Arnau Grabolosa, jove implicat amb els joves amb càncer i líder del festival, reconeix que va ser “la nit de les seves vides”, així de satisfet es mostrava quan van venir el passat 28 d’octubre a La Casa dels Xuklis a fer entrega del xec , acompanyat de Sílvia L. Berna i Eva Esplugues, responsables de la Sala Barts.

Tots van mostrar la seva satisfacció, no només pel resultat econòmic sinó per com va rodar tot. “Aquestes col·laboracions no només ens ajuden a seguir endavant, sinó que ens enriqueixen i motiven a seguir treballant per la normalització d’aquesta malaltia”, afirmava Narcís Serrats, gerent d’AFANOC.

La Sala Barts va viure una nit de bona música i complicitat amb els i les artistes participants i un públic entregat que va gaudir amb Amaia, Núria Graham, Meritxell Neddermann, Queralt Lahoz, Sr. Chen, El Niño de la Hipoteca, Sr. Wilson, Alex Dee i Sabana.

Des d’aquí, el nostre agraïment a tothom que ho ha fet possible!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES