< Tornar al blog

El Casal Català de Brussel·les amb l’AFANOC

Pels “de casa” que viuen fora de casa

El Casal Català de Brussel·les col·labora amb l’AFANOC difonent la nostra tasca a través de la venda de productes solidaris per aquest Nadal.

La relació amb el casal va començar el febrer del 2018 quan una petita comissió de l’AFANOC va acompanyar a Carles Giró, membre de la junta i persona de caràcter polifacètic quan va anar a presentar el seu llibre “Les 7 Sales”. Un llibre que tracta de com es repeteix la història del nostre país de manera cíclica a través de tres relats en diferents moments de la història.

El mes passat, la Montserrat Florensa, vicepresidenta d’AFANOC, els va tornar a fer una visita per refermar llaços i portar-los la nova gorra de la campanya d’enguany així com altres productes de marxandatge.

Gràcies per col·laborar amb ells, gràcies per pensar en nosaltres!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES