Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El Casal Català de Brussel·les amb l’AFANOC

Pels “de casa” que viuen fora de casa

El Casal Català de Brussel·les col·labora amb l’AFANOC difonent la nostra tasca a través de la venda de productes solidaris per aquest Nadal.

La relació amb el casal va començar el febrer del 2018 quan una petita comissió de l’AFANOC va acompanyar a Carles Giró, membre de la junta i persona de caràcter polifacètic quan va anar a presentar el seu llibre “Les 7 Sales”. Un llibre que tracta de com es repeteix la història del nostre país de manera cíclica a través de tres relats en diferents moments de la història.

El mes passat, la Montserrat Florensa, vicepresidenta d’AFANOC, els va tornar a fer una visita per refermar llaços i portar-los la nova gorra de la campanya d’enguany així com altres productes de marxandatge.

Gràcies per col·laborar amb ells, gràcies per pensar en nosaltres!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES