NO ET QUEDIS SENSE!

El calendari solidari 2022 és un reconeixement i un homenatge a col·lectius afectats per la Pandèmia

El calendari solidari d’enguany desplega solidaritat i amplia horitzons destinant els beneficis a sis entitats, entre elles l’AFANOC, que va ser destinataria de l’any passat i que enguany compartirà amb: La sonrisa de Eric, La lucha de Abril, Leo es mi ángel, Federació Autisme Catalunya i l´Hospital de Sant Joan de Déu.

El donatiu és de 5 euros i s’hi inclou el calendari de paret, el de sobretaula i els adhesius. Enguany, per primera vegada en aquest projecte solidari, i iniciant un nou un camí cap a un calendari més inclusiu, d’entre les 20 mil unitats que s’han imprès, 25 unitats tindran una targeta regal que consisteix en una visita guiada al Complex Central Ègara. Aquesta targeta regal s’ha fet conjuntament amb la ONCE i es podrà llegir també en Braille i en llengua de signes.

En aquest projecte també hi ha participat, de forma desinteressada i altruista:   Mossos i Mosses d’Esquadra, Jordi Fuentes, fotògraf membre del cos de Mossos d’Esquadra, l’agència creativa de disseny BLACKSTONE, la empresa d’impressions AGPOGRAF i un gran nombre d´entitats, associacions i empreses.

La cançó del making of de l’edició 2022, “Petits grans herois”, ha estat cedida també de manera solidària i altruista pel cantant Xaviss  que n’és l’autor i alhora l’intèrpret.

Les fotografies han estat realitzades amb l’ajut i la complicitat de les 9 Regions Policials, les Unitats Regionals de Proximitat i Atenció al Ciutadà (URPAC), les Àrees Bàsiques Policials (ABP), les seves Oficines de Relacions amb la Comunitat (ORC) i totes les entitats externes que també hi ha col·laborat.

El passat 15 de novembre es va fer la presentació al Hotel Catalonia, el primer que es va convertir en hotel-hospital durant la pandèmia, en un acte molt emotiu.