Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El 19 de Juny, Posa’t la Gorra! i refresca’t a Illa Fantasía!

El parc aquàtic es prepara per posar-se la gorra!

Per fi podrem gaudir d’una activitat a l’aire lliure amb la gorra. Tots i totes en teníem ja moltes ganes i Illa Fantasia és l’espai idoni que pot garantir les mesures de seguretat, distància i higiene que marquen els protocols de la COVID.

Les entrades s’han d’adquirir de manera anticipada al preu especial de 14’50€ i el preu inclou una gorra que es podrà recollir a la botiga del parc.

ENTRADES

A més, aquest dia es faran activitats especials gràcies a la col·laboració del gimnàs “Motiva’t” que oferirà sessions de ZUMBA i AQUAGYM per a tothom a les piscines del parc.

També hi haurà una activitat d’SPINING, gràcies a la col·laboració de “Fit 4 Life”, a l’escenari principal del parc i que tindrà places limitades, per això us heu d’inscriure amb antelació a través d’aquest formulari.

 INSCRIPCIÓ SPINING

Aquesta activitat es farà a la piscina d’onades i estarà amenitzada pel DJ Ricardo del Hornos

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES