Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

El 18 i 19 de juny mullem la gorra a Illa Fantasia

Un any més la gorra serà la protagonista del parc aquàtic del Maresme

En una nova promoció, el famós parc aquàtic dedicarà dues jornades a la solidaritat amb l’AFANOC i tothom que compri l’entrada de manera anticipada, tindrà una gorra de regal. Sí, una més!

I és que a Illa Fantasia han entès que cal “mullar-se” any rere any perquè el càncer infantil no s’atura i volen que els seus clients es posin la gorra tantes vegades com el banyador!

El cap de setmana del 18 i 19 de juny, celebrant l’inici de temporada, fora la calor amb el “Posa’t la gorra!” a Illa Fantasia!!!

Compra ara les entrades per només 20 € i assegura’t una bona refrescada!

ENTRADES

(la gorra marca “Natura” s’entregarà en accedir al parc)

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES