Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

EL DEPORTE SE ALÍA DE NUEVO CON LOS NIÑOS Y ADOLESCENTES CON CÁNCER

La ciudad de Igualada se prepara estos días para acoger la 7a edición de la Igualada Urban Running Night Show, una propuesta lúdica, comercial y deportiva del Ayuntamiento de Igualada. En esta ocasión la Caminada Solidaria, patrocinada por Llet Nostra, está dedicada íntegramente  a La Casa dels Xuklis.

Desde aquí os animamos a participar escogiendo vuestra aportación que puede ir desde los 2€ a los 20€.

A correr por los Xuklis!!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES